Vem är jag?

Mitt namn är som sagt Gustaf men jag kallas också för Gurra.  Jag LEVER för fotografering och film. Det är min hobby och det är mitt jobb. Det går inte en dag utan att jag fotograferar något.

Redan som liten hade jag ett väldigt stort intresse av fotografi och film och det har bara växt sig större med tiden. Jag fotar främst med digital men har på senare år också börjat lära mig mer analogt.

Jag tycker att analogt foto är en konst som gått förlorad i dagens moderna samhälle. Det är minst sagt en större utmaning än att fota digitalt. När du fotar analogt har du först och främst bara ett begränsat antal bilder att göra det rätt på. Vidare så har du inte några större möjligheter att redigera bilderna i efterhand. Detta innebär att bilden måste bli perfekt! Allt måste vara i harmoni. Analog fotografering är verkligen en konst.

Jag jobbar som sagt också med fotografi, allting som jag laddar upp på den här hemsidan är till salu, så om du vill köpa något är det bara att höra av sig. Vidare tar jag också på mig jobb för både privatpersoner och företag. Det är bara att höra av sig om du är intresserad.